İSTANBUL / ÜMRANİYE - Davut Akidil Anaokulu

Davut Akidil Anaokulu

Yukarı Dudullu Mah. Divan Caddesi. No 8 Ümraniye / İSTANBUL
Vizyon
Araştırmacı,paylaşımcı,yeniliklere açık,sürekli gelişim ve değişim gösteren,personelinin,velilerinin ve öğrencilerinin parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu;kalitesi ve başarıları ile fark yaratan alanında lider bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin çoklu zeka kuramı temelinde yaparak yaşayarak öğrenmeleri için zenginleştirilmiş eğitim ortamları hazırlamak.mutlu;öz disiplin ve benlik saygısı gelişmiş,toplumsal sorumluluklarının bilincinde ,paylaşımcı,haklarını koruyan ve diğer bireylerin haklarına saygı duyan,gelenek ve göreneklerine bağlı ,doğaya duyarlı,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmektir.
Sabah 08.012.50 Öğlen 13.10-18.10
Ulaşım
kulumuza Kadıköy´den 14 numaralı,Üsküdar´dan 9ÜD, 9Ç, 9Ş numaralı, Bostancı´dan 19D numaralı , Ümraniye´den 131, 131A, 131B, 131C, 131TD, 11ÇB numaralı İETT hatlarıyla ya da Üsküdar-Dudullu, Ümraniye-Çekmeköy minibüs hatlarıyla Çayırönü ya da Ümraniye İmam Hatip Lisesi durağında inip 150-200 m yürüme mesafesi ile ulaşabilirsiniz. Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu ile okulumuza Çayırönü durağında inerek ulaşabilirsiniz.
Okulumuzda servis mevcuttur.
Ümraniye ilçe merkezi ile okulumuzun arasındaki mesafe yaklaşık olarak 4 km´dir